Driver, woods en ijzers clubfitting

Op zoek naar meer afstand of meer constante impact op de bal? Ga samen met ons door je hele golfset heen en voel het verschil tussen diverse shafts en/of clubhoofden.

Al onze diensten

Wedge clubfitting

Een wedge fitting niet alleen op gevoel maar ook op basis van feiten en cijfers: je statistieken. Op zoek naar die ultieme set wedges? Met onze TrackMan en outdoor test op de greens van Bernardus golf kom je erachter wat jij nodig hebt.

Clubfitting indoor en op driving range

Bij is ons altijd de mogelijkheid om clubs te testen op de driving range maar ook indoor op een simulator. Outdoor sla je af met hoge-kwaliteit Titleist Pro V1 ballen en indoor kun je gebruik maken van je eigen favoriete golfbal. Analyseer je TrackMan data of speel een ronde virtual golf onder professionele begeleiding.

Direct een afspraak?

Coaching

Ga aan de slag met één van onze PGA A Coaches om je golfdoelen te bereiken. In combinatie met een materiaalanalyse kijken wij naar je swing en naar de mogelijkheden die je als golfer hebt. Eén-op-één analyse en les voor een optimaal resultaat.

Nieuwe grips en reparatie van je golfclubs

Nieuwe grips? Verlengen of inkorten van je clubs? In onze werkplaats helpen wij je graag om je golfset in topconditie te houden. Met de passie voor golf en ambacht in onze werkplaats ben je verzekerd van het beste materiaal.

Maak een afspraak

SST Pure®

Geen enkele shaft is helemaal recht of perfect rond. Dit kan leiden tot spreiding van je drives of inconsistentie in je ijzerslagen. Met behulp van SST pure® vinden we de Neutral-Axis™ in elke shaft en bereiken we balans.

Als enige in Nederland zijn wij in staat om via SST pure® technologie de perfecte shaft te realiseren. Kies voor meer consistentie van elke club in je set en van je favoriete merk.

Bekijk de video

SGGT Europe / Purefitting.nl services

Clubfitting

"Full bag" club fitting - 1,5 uur

Trackman session

Data-analyse of “virtual golf” onder begeleiding - 1 uur

Workshop

Reparatie of aanpassingen aan uw golfclubs.

Wedge fitting

In- of outdoor wedge fitting - 1 uur

Loft en lie check

Aanpassen of corrigeren van de shaft- en hellingshoek van je clubhoofden

Nieuwe grips

Vernieuw je golfgrips voor meer controle. Keuze uit een groot assortiment.

Coaching

Bereik je golfdoelen in een op maat gemaakt coaching traject samen met PGA Professional Robert Wootton.

Nieuwe shafts

Aanpassingen van je shafts op basis van je balvlucht en swingsnelheid