Wedge fitting vanaf het gras voor het echte gevoel

Het door ons opmaat gemaakte fitting process combineert het slaan van pitches en chips op de oefenfaciliteiten van Bernardus Golf en met de trackman data in onze eigen studio. Dit garandeert de juiste lofts en gaping voor al uw wedges.

Purefitting heeft wedges op voorraad van alle grote merken zoals: Artisan, Callaway, Cleveland, Cobra, Mizuno, Titleist Vokey en TaylorMade. Met behulp van ons fittingsysteem kunnen we elk clubhoofd combineren met een reeks van meer dan 20 shafts van alle topmerken, om zo de juiste afstanden voor uw te bepalen en uw scores te verlagen.

Hoe wij uw wegdes op maat maken?

We beginnen met de hoogst gewenste loft bijv.: 60 graden en vanuit daar kijken we naar bounces en gapping voor de meest constante vlucht en gewenste afstanden.

Met wedges van alle grote fabrikanten die lofts van 46° tot 62° en een diversiteit aan grinds hebben, is het van belang om de juiste combinatie van loft en bounce te samen te stellen om ervoor te zorgen dat u elke afstand en elk type slag kunt spelen tijdens een ronde.

Profiteer van het wedge fitten vanaf het gras.

Het voordeel van het fitten van uw wedges vanaf het gras is dat uw meer gevoel krijgt met het daadwerkelijk spelen van een pitch of chip, zoals u ze ook tijdens een ronde kunt tegenkomen. Voor elke wedge in uw tas doorlopen we de mogelijkheden zoals loft, grind en bounces waarbij gevoel en resultaten van uw slagen doorslaggevend zijn.

Daarna nemen we de clubs mee de studio en kijken we wat de nummers op de trackman zeggen. Hierop kunnen aanpassingen worden gemaakt op basis van full swings.

Tijdens het proces kunt u ook diverse grips en shafts proberen tot het gewenste resultaat.

Wanneer het proces buiten is afgerond controleren we alle data via de trackman in onze studio, hier kunt u uw full swing nauwkeurig testen om zo zeker te zijn van de juiste nummers.

Vakmanschap en maatwerk

Zodra u de perfecte set wedges heeft gekozen, worden de details doorgegeven aan onze werkplaats in Edinburgh en gaan ze aan de slag om uw set zeer nauwkeurig op te leveren.

Nieuw: Het is vanaf nu ook mogelijk om uw wedges te laten te personaliseren doormiddel van een logo of tekst. Zo maakt u uw wedges echt eigen.

Maak een afspraak