For the love of the game...

Purefitting staat voor passie voor golf en de beste service op het gebied van clubfitting. Ons kleine maar zeer professionele team levert hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Dankzij de technische deskundigheid en toewijding hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, van amateurs tot professionele tour golfers.

Nr 1 dankzij passie

Wij voorzien veel amateurgolfers van het juiste materiaal, maar daarnaast komen ook veel tourspelers voor advies op het gebied van golfequipment. Dit is in ons vak het mooiste compliment dat er mogelijk is.

Robert Wootton

De oprichter van Purefitting.nl, PGA Golfprofessional Robert Wootton, werkt al meer dan 30 jaar in de golfbranche en staat hoog aangeschreven vanwege zijn innovatieve benadering van custom clubfitting. Hij heeft nauw samengewerkt met honderden golfers - tourspelers, clubprofessionals en amateurgolfers van elk niveau.

"Made in Scotland"

Van origine komen wij uit het land van de Highlands, whisky en St Andrews, “The Home of Golf”. Wanneer je clubs direct via ons laat maken, worden deze in Schotland door ons gemaakt. Purefitting.nl werkt nauw samen met SGGT gevestigd in Edinburgh.

Vakmanschap en maatwerk

Gedreven door onze passie voor golf werken wij elke dag weer met grote vakkennis en liefde aan je golfclubs. Op maat gemaakt aan de hand van jouw golfswing DNA voor een optimaal resultaat.

Maak een afspraak