Waarom clubfitting je helpt op de golfbaan!

Pro’s en golfliefhebbers – iedereen is op zoek naar die mooie balvlucht, controle over approaches en verre afslagen. Veel golfers laten zich leiden door de club en niet andersom. Onze swinganalyse brengt je hele swing in kaart en met onze clubfitting ben je verzekerd van het juiste materiaal. Het resultaat: betere prestaties en meer plezier in de baan.

Alle merkcombinaties van shafts en clubhoofden mogelijk

Laat je als ervaren of beginnende golfer fitten door één van onze professionals om het beste uit je spel te halen.

Hoe wij je kunnen helpen

In 7 stappen naar jouw golfswing DNA

Een grondige studie van je spel, golfgeschiedenis, fysieke mogelijkheden, vaardigheden en een bespreking van je doelen, voorkeuren en verwachtingen.

Een beoordeling van je huidige set inclusief een bespreking van je sterke en zwakke slagen en welke clubs hierbij het beste passen.

Het vaststellen van je fysieke grootte en afmetingen, lichaamstype, zwaaivlak en swingtempo.

Een analyse met behulp van een launchmonitor om alle aspecten van je swing en balvlucht te meten met een grondige evaluatie van spinsnelheden, spreidingspatronen, balsnelheid en andere kritische factoren.

Selectie van het juiste clubhoofd voor het maximaliseren van je prestaties en slagen in het midden van het clubblad. Selectie en testen van de juiste shaft voor je swingsnelheid en -tempo.

Het samenstellen van je op maat gemaakte clubs volgens je exacte specificaties met als doel dat gewicht, loft en lie, gripdikte en het algehele gevoel van de club correct zijn.

Het bijhouden van je voortgang en eventuele aanpassingen voor het optimale gevoel en resultaat.

Ervaren golfer? Ga voor perfectie!

Graag gaan wij met jou opzoek naar de “tweaks” die je je spel verbeteren. Met meer dan 40 jaar ervaring en PGA A coaches als fitters beschikken we over kennis die jou helpen om je doelen te halen. Loftaanpassingen? Materiaal en shafts testen? Ga voor meer gevoel en nauwkeurigheid. Streef naar perfectie.

Beginnende golfer? Kies direct voor clubfitting!

Juist als je net begint met golf heb je veel baat bij een clubfitting. Dit zorgt ervoor dat je direct met het juiste materiaal aan de slag gaat. Zo voorkom je dat je jouw spel aanpast aan verkeerd materiaal wat leidt tot een verkeerde swingtechniek.

De kosten voor een clubfitting bedragen €185,- inclusief btw. Bij aanschaf van een set clubs boven de €1000,- vervallen de kosten van het fitten.